Tielemans Hekwerk en Tuinhout

Spijlenhekwerk Ruba O

Representatief uiterlijk en optimale veiligheid

Stijlvol, stabiel en sterk spijlenhekwerk dat -met zijn door de zowel boven als onder ronde doorlopende spijlen- aantal van objecten een representatief uiterlijk en optimale veiligheid biedt. Een lust voor het oog en tevens een last voor de inbrekers, dit omdat de spijlen door de liggers lopen en niet kunnen worden losgewrikt. Vanaf 150 cm hoog bieden de aan boven- en onderzijde afgeschuinde spijlen een extra bescherming. Het Ruba O spijlenhekwerk is naast de standaard pro uitvoering ook op maat leverbaar.

Veilig en betrouwbaar

Het Ruba O spijlenhekwerk kan met diverse bevestigingssystemen worden gemonteerd. Er kan gekozen worden voor een vandaalbestendig systeem waarbij de vakken tussen de vierkante staanders worden bevestigd door middel van een blinde verbinding. Evenals is het mogelijk om het hekwerk te monteren met ronde staanders en te voorzien van bevestigingsproppen met een verbindingsbeugel om de staander.

Vraag een offerte aan
Tielemans Hekwerk - Spijlenhekwerk - Ruba O
Tielemans Hekwerk en tuinhout

“Tielemans Hekwerk en Tuinhout levert top-kwaliteit en denkt echt mee met de klant. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.”

Contact

Tielemans Hekwerk & Tuinhout BV

Ambachtsstraat 15
5391 BS Nuland
T. 073 – 5324289
E: sales@tielemanshekwerk.nl

Informatie

Kvk 16051677
Btw NL8192.13.809.B.01
Leveringsvoorwaarden
Privacyverklaring

Openingstijden

Ma t/m vr: 8.30 – 12.30 uur – 13.30 tot 17.00 uur
Zaterdag: 8.30 – 12.00 uur