Tielemans Hekwerk en Tuinhout

Draaipoort Ruba A

Robuust en veilig

Bij de Ruba A draaipoort gaan vandaalbestendig en een vriendelijke uitstraling uitstekend samen om een goede afsluiting te vormen. Dankzij de vierkante spijlen die door de liggers lopen is uitbuigen onmogelijk. Door de verlaagde positionering van de bovenligger wordt er een ander hoogte-effect gerealiseerd: de poorten lijken lager dan zij in werkelijkheid zijn. De poortvleugels kunnen 180° opendraaien en zijn horizontaal nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht en draaien soepel. Het sluitwerk is solide en nauwelijks te forceren. Vanaf 150 cm hoog bieden de aan boven- en onderzijde afgeschuinde spijlen een extra bescherming. Wie kiest voor het spijlenhekwerk Ruba A ,het meest vandaalbestendige spijlenhekwerk, beschikt met de Ruba A poorten  over perfecte afsluiting.

Naast de diverse standaard uitvoeringen is het mogelijk om de Ruba A draaipoorten op maat te leveren en te voorzien van  systemen die het eenvoudig maken om de poorten aan muren te bevestigen en of voor te bereiden voor een elektrische aandrijving of dranger.

Vraag een offerte aan
Tielemans Hekwerk Poorten Ruba A
Tielemans Hekwerk en tuinhout

“Tielemans Hekwerk en Tuinhout levert top-kwaliteit en denkt echt mee met de klant. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.”

Contact

Tielemans Hekwerk & Tuinhout BV

Ambachtsstraat 15
5391 BS Nuland
T. 073 – 5324289
E: sales@tielemanshekwerk.nl

Informatie

Kvk 16051677
Btw NL8192.13.809.B.01
Leveringsvoorwaarden
Privacyverklaring

Openingstijden

Ma t/m vr: 8.30 – 12.30 uur – 13.30 tot 17.00 uur
Zaterdag: 8.30 – 12.00 uur