Tielemans Hekwerk en Tuinhout

Plantsoenhekwerk

Degelijk en onopvallend

Het plantsoenhekwerk is specifiek ontwikkeld voor de bescherming van het plantsoen in de bebouwde kom. Het lage beveiligingssysteem heeft een onopvallende uitstraling, is publieksvriendelijk en is opgebouwd uit staanders Ø 60 die in de grond worden geheid. Plantsoenhekwerk is verkrijgbaar in een standaard en zware uitvoering. Bij de zware uitvoering wordt gebruik gemaakt van een bovenbuis Ø 60 . Bij de standaard uitvoering is er een bovenbuis van Ø 42.

Effectief en representatief

Er zijn tal van situaties en omgevingen waar een hekwerk noodzakelijk en functioneel is, zonder dat het metershoog en robuust hoeft te zijn. Zoals het beschermen van groenvoorzieningen, tegengaan van sluiproutes van fietsers, ongewenst parkeren of erfgrenzen te markeren.

Vraag een offerte aan
Tielemans Hekwerk - Plantsoenhekwerk

Plantsoenhekwerk - Specificaties

Technische specificaties

  • De staanders zijn voorzien van aluminium T-kop
  • De bovenbuizen worden door de T-kop gevoerd en vastgezet door middel van boorparkers
  • Hoek- en eindstaanders door middel van een extra staander. Bij de hoek en eindpaal steekt de bovenbuis door en wordt aan de uiteinden voorzien van een kunststof afdekkap

Kleurstellingen

Het hekwerk wordt standaard verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461. Standaard kleuren coating Ral 6009 groen, Ral 9005 zwart of Ral 7016 Grijs.

Coating

Indien er wordt gekozen voor een coating worden alle verzinkte onderdelen voorbehandeld waarna de poedercoating elektrostatisch wordt aangebracht. Hierna gaan de materialen in een oven waarna een coating ontstaat.

Opties

  • Staanders voorzien van een voetplaat
Download specificatiesVraag een offerte aan
Tielemans Hekwerk en tuinhout

“Tielemans Hekwerk en Tuinhout levert top-kwaliteit en denkt echt mee met de klant. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.”

Contact

Tielemans Hekwerk & Tuinhout BV

Ambachtsstraat 15
5391 BS Nuland
T. 073 – 5324289
E: sales@tielemanshekwerk.nl

Informatie

Kvk 16051677
Btw NL8192.13.809.B.01
Leveringsvoorwaarden
Privacyverklaring

Openingstijden

Wegens vakantie GESLOTEN t/m 28 augustus.

Ma t/m vr: 8.30 – 12.30 uur – 13.30 tot 17.00 uur
Zaterdag: 8.30 – 12.00 uur